Arbejder du med Product Management eller er det et område der interesserer dig? Kig med herunder og få ideer til, hvilke podcasts du kan lytte til.

Mange har travlt i deres hverdag og har derfor ikke det nødvendige overskud til at læse en bog, et magasin eller via hjemmesider og nyhedsbreve holde sig opdateret på området. Her er podcasts en mulighed for at få ny viden eller et godt overblik over de nyeste trends, teknologier og værktøjer med relevans for produktudvikling og Product Management. Podcasts er en god kilde til den nyeste viden. Du kan lytte til dem når det passer ind i dit program, f.eks. på vej til og fra arbejde.

Her er de fire podcasts vi anbefaler dig at lytte til:

“This is product management”: Dette podcast præsenterer en række gæster med forskellig baggrund, som sikrer, at de emner der tages op angribes med forskelligt perspektiv. Det enkelte podcast er delt op i små emner, som gør det nemt for dig at navigere rundt.

“Product Hunt”: Dette podcast fortæller om nye produkter, apps, e-bøger og plug-ins, samtidig med at du får et indblik i den tankeproces som personerne bag produktet har været igennem. Hver uge diskuterer investorer, små startup-virksomheder etc. produkter og deler deres historie.

”A16z”: Dette podcast diskuterer teknologiske trends, nyheder og beskæftiger sig med hvordan fremtidens succeser kommer til at forme verden på endnu uforudsete måder.

“Product People”: Dette podcast giver indsigt i gode produkter og dem der har lavet disse produkter. Vigtige personer fra branchen bliver interviewet i disse podcasts, som kan være interessant for dig der arbejder med Product Management.

 

Inspireret af artikel fra IndiPM.