Mange bruger tid på forskellige sportsaktiviteter for at forbedre deres fysiske form, men de færreste bruger tid på at træne deres produkttænkning. Dog burde du overveje at træne din evne til at kunne hurtigere frem til nye løsninger. Vi vil derfor dele nogle gode måder, du kan træne din produkttænkning på for at opnå den ønskede effekt.

Her er tre gode måder at træne din produkttænkning på:

 

Stil dig selv centrale spørgsmål

Ved at stille dig selv nogle centrale spørgsmål, kan du gøre din mening mere objektiv og derfor ikke have partiske holdninger.

Vi anbefaler at du stiller dig selv spørgsmål som disse:

  • Hvad er det vigtigste ved dit produkt?
  • Hvad er din fordel i forhold til konkurrenternes?
  • På hvilke områder har konkurrenterne fordele i forhold til dig? 

Du kan starte med at stille disse spørgsmål omkring produkter i din hverdag, f.eks. når du er ude og handle ind eller til frisøren. Efter noget tid kan du stille disse spørgsmål omkring dine egne produkter og derved kunne se mere objektivt på dem.

 

Lav nye produkter

Du kan begynde at gøre det til en vane i din hverdag, at du tænker på måder du kan lave forbedringer, automatiseringer og implementeringer, som kan forbedre produkter. Dette kan være alt fra at du vil fremstille en robot der kan svare på dine vegne til at automatisere en kaffemaskine sådan så man ikke skal vente på at kaffen er klar.

Dette vil få dig til at se flere muligheder for forbedringer i hverdagen, hvilket medfører, at det også bliver nemmere på arbejdet.

 

Bedstemor-testen

Forestil dig, at du skal forklare din bedstemor, hvad du laver. Det er svært at forklare, så en person uden faglig indsigt forstår det. Hvis du kan forklare det til din bedstemor, kan du også forklare det til dit publikum.

 

Nevico ApS skaber værdi gennem fokus på at opnå bedre markedsfit gennem optimal Product Management rådgivning. Se mere på www.nevico.dk, send en mail på info@nevico.dk eller ring 42832829

 

Inspiration hentet fra https://blog.standuply.com/10-exercises-to-train-product-thinking-cda9882327b7